Ladies and gentlemen! Tällä kertaa annan yksityiskohtaisia vinkkejä, miten kannattaa toimia netin treffisivuilla mm. luodessaan profiilia. Usein ihmiset eivät panosta siihen, vaikka juuri muille näkyvä profiilihan on se käyntikortti näillä markkinoilla. Lyhyesti sanottuna siinä kannattaa olla riittävästi informaatiota sinusta, koska kukaan ei halua sikaa säkissä. Flirtfair on minun suosikkisivustoni, joten nämä neuvot sopivat erityisesti siihen. Flirtfair sopii kaikille, joita ilmainen seksi kiinnostaa ja miksei romantiikkakin!

 

  1. Muista rekisteröityä toimivalla sähköpostiosoitteella. Rekisteröinin jälkeen saat nimittäin aktivointiviestin mailiisi, ja tätä kautta sinun täytyy vahvistaa rekisteröinti, ennen kuin käyttäjätunnus toimii.

  2. Käytä hetki aikaa nimimerkin miettimiseen. Oma etunimi on mielestäni hyvä, ja mukaan voi lisätä vuosiluvun, jos pelkkä nimi on jo käytössä. Älä ainakaan käytä nimimerkkinä pelkkää numerosarjaa tai kirjainsarjaa, joka ei tarkoita mitään. Sellainen on liian vaikea muistaa, eikä kukaan pysty sitten etsimään sinua nimimerkillä, vaikka haluaisikin. Jos oma nimi vuosilukuineen on liian henkilökohtainen tai paljastava, ota joku toinen, mutta oikea nimi tai sinua kuvaava sana kuitenkin. Vältä typeriä, kliseisiä tai liian rivoja nimimerkkejä. Jos nimi on harkittu, se kertoo positiivista tarinaa sinusta.

  3. Valokuvan lataaminen kannattaa ehdottomasti! Mikä tahansa kuva ei kuitenkaan ole tie onneen. Älä julkaise kännykkäkameralla huonossa valossa ja kännissä räpsäistyä otosta tai mitään huumorikuvaa. Ihmiset haluavat edustavia treffikumppaneita, joten kuvassa kannattaa näyttää parhaat puolensa. Jos olet lihavanpuoleinen, ei sinun ole mikään pakko kekkaloida kuvassa bikineissä näyttäen hylkeeltä. Muista, että myös niin sanotusti hyvän maun vastaiset eli liian roisit kuvat ovat kiellettyjä.Voit sen sijaan ottaa hyvän kasvokuvan. Pilkettä saa silmäkulmassa olla, ja vaikka silmänisku voi olla hauska lisä, mikäli se jotenkin sopii olemukseesi. Photoshoppaaminen ja muu kaunistelu kannattaa unohtaa, koska totuus kuitenkin paljastuu, jos pääset treffeille asti. Muutenkin on parmpi esiintyä ihan aitona ja luonnollisena ihmisenä. Oma persoonallisuus ja rentous saa mielellään paistaa kuvasta.

  4. Moni tekee sen virheen, ettei kirjoita profiiliin juuri mitään tekstiä, vaikka juuri siinä sinun on mahdollisuus kuvailla ensinnäkin itseäsi, sekä kertoa, mitä olet etsimässä. Vihoviimeistä on laittaa „ihan tavallinen jäbä“ -tyyppinen lause. Jos haluat viestittää, että olet lunki ja rento suomalaismies, pue se mieluummin tähän asuun. Kirjoita kokonaisia lauseita, koska se saa sinut ilman muuta vaikuttamaan fiksummalta. Lauseita on suotavaa olla useampia, koska kuinka kiinnostavalta vaikuttaa henkilö, joka ei saa sanottua itsestään yhtään mitään? Tekstissä pitää olla joku catch, joka saa naiset haluamaan ottaa paremmin selvää, mikä olet miehiäsi. Kuvaile ainakin ulkonäköäsi, luonnettasi ja kiinnostuksenkohteitasi, ja jokaista osa-aluetta mielellään positiivisesti. Profiilissa on turha valehdella, koska sekin käy epäilemättä ilmi. Löydät varmasti kaikesta jonkun positiivisen puolen tai piirteen, jonka voit mainita. Kaikkea ei tekstiin tarvitse tilittää, eikä kaljamahasta ole pakko mainita.

  5. Muistathan myös mainita, millä asialla oikein liikut. Flirtfair tosin vaatii jo rekisteröityessä antamaan sukupuolesi, ja tiedon siitä, etsitkö miestä, naista, paria tai transua, ja minkä ikäluokan edustajaa. Tämä on kuitenkin vielä hyvin väljä kriteeri. Selvitä profiilissasi, kiinnostaako sinua ilmainen seksi, tosirakkaus, yhden illan jutut, puhelinseksi vai joku muu. Näin vältyt epämiellyttäviltä ja epäsopivilta yhteydenotoilta. Voit vielä päätteeksi kuvailla toivomasi partnerin ulkoista ja sisäistä olemusta. Varo laittamasta liian tiukkoja kriteerejä, koska sitä satuprinsessaa ei kuitenkaan ole olemassa, ja pelästytät vain kiinnostuneet pois, jos alat latelemaan maksimimittoja vyötärön ympärykselle.