Hei kaikki deittaajat!

Kirjoitin tuon valokuvan tärkeydestä profiilissa jo viime kerralla, mutta sitä ei vaan voi korostaa liikaa. Siksi vielä yksityiskohtaiset ohjeet kuvan ottamiseen!

Nappaa vaikka hyvän kameran omistama kaveri kuvaajaksi. Valokuvaajalle meno on liioittelua, ja tässä ei nyt haeta sitä fiilistä, joka oli yläasteen koulukuvissa! Nappaa vaikka lasi viiniä kitusiin, niin saat hymyiltyä flirtisti kameralle. Valokuvaussessio ei ole tarpeen, jos tietokoneelta löytyy jo valmiiksi mukava klippi. Tilannekuva voi olla hyvä, esimerkiksi ravintolan tai baarin pöydässä otettu, kunhan nenä ei punoita liikaa. Unohda ainakin koko „poseeraan mökillä saamani hauen kanssa“ -osasto, jos naisia haluat saada. Kalajutut on ainakansa eläneitä.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ja silmät ovat sielun portti. Sananlaskut pitävät yhä paikkansa. Kuvalliset treffi-ilmoitukset saavat huomattavsti enemmän vastauksia kuin kuvattomat. Vastaisitko itse naiselle, jonka profiilissa ei ole kuvaa? Etkö, vaikka hän kuvailisi ulkonäköään kauniiksi, ja kertoisi pitkistä sääristään ja hyvästä kropastaan? Kyllähän sellainen herättää epäilyksiä: jos on niin hemmetin seksikäs, niin miksi pihtailee valokuvan kanssa. Asia erikeen ovat salasuhdetta tai syrjähyppyä etsivät, jotka pitävät kaiken mahdollisen salassa, heillekin Flirtfair sopii.