Nyt päästään asiaan! Tällä kertaa puhun siitä, miten tehdä aloite ja lähestyä naisia netissä niin, että touhu johtaa myös onnistuneisiin treffeihin. Muutenhan hommassa ei ole mitään mieltä, jos se ei johda deitteihin, joilla ilmainen seksi on saatavillasi. Älä ujostele turhaan, sillä et menetä kasvojasi, vaikka viestiisi ei tulisi vastausta. Flirtfair tai muu nettipalvelu on juuri siksikin hyvä, että ujompikin pystyy ottamaan yhteyttä kuumiin naisiin. Se madaltaa kynnystä huomattavasti, että viestin voi lähettää niin helposti. Itselläni on tapana lähettää mukava, lyhyehkö viesti keskustelun avaukseksi. Pieni imartelu kannattaa, koska siitä tulee kuulijalle aina hyvä mieli, ja syntyy positiivisia tunteita sinua kohtaan. Kerro toki itsestäsikin jotain mukavaa. Ei tarvitse retostella, mutta älä ainakaan vähättele itseäsi. Muista, että olet mies paikallaan. On myös mukava tietää, että et ainakaan häiritse ketään iskuyrityksilläsi, sillä deittejä vartenhan kaikki muutkin siellä sivuilla pyörivät.

Tähän tapaan minä yleensä kirjoitan naiselle, jota tekee mieli panna: „Hei Pamela (tai mikä hänen nimensä ikinä onkaan), näin kuvasi Flirtfair -galleriassa, ja sydämeni sykähti kauniille silmillesi. Olen ikäisesi vetreä kolli pääkaupunkiseudulta. Minulle olisi ilo ja kunnia tutustua sinuun. Palvon naisia ja kunnioitan teitä suuresti. Tämä näkyy myös rakastelutaidoissani. Kirjoita minulle, jos ja kun kiinnostaa.“ Tämä viesti on vähän överi, mutta siinä onkin mukana itseironiaa, joka kertoo huumorintajusta. Huumori on hyvän kropan ohella yksi tärkeimpiä avuja deittimarkkinoilla, ja siihen kannattaa aina turvautua! Hyvän kropan ja kiltin luonteen jälkeen se on miehen tärkeimpiä piirteitä, mitä naiset hakevat.

Aloitusviestejä on niin monia kuin on ihmisiäkin. Kunhan menet galleriaan, ja katselet kuvia ja profiileja. Varmasti monikin vaikuttaa kuumalta mimmiltä, jonka tapaisit mielelläsi. Hauskaa on se, että kukaanhan ei kiellä sopimasta monia treffejä, jos niikseen tulee. Miellyttäville naisille voit ihan simppelisti lähettää kysymyksen „Hei kaunis, mitä kuuluu? Haluaisitko tavata?“. Viestin laatu riippuu toki siitä, onko sinulla mielessä tosirakkaus vai vaan ilmainen seksi. Jos sinun ja naisen molempien profiileissa lukee, että haluatte estotonta seksiä, yhden illan juttuja ja tuhmia puheita, niin mikset lähettäisi vähän rohkeampaakin viestiä. Ehkä voisit siinä kuvailla, mikä sinua miellytttää vastakkaisessa sukupuolessa, ja mitkä ovat erityistaitojasi ja lempijuttujasi makuuhuoneen puolella.

Ensimmäisen viestin ei ole mikään pakko olla treffikutsu. Viestitoimintoa voi myös käyttää tavallaan chattina, ja jutella sitä kautta. Näin voi tutustua toiseen jo ennen tapaamista, ja siten tietää, miten tehdä häneen vaikutus tosipaikan tullen. Muista olla kohtelias, ja antaa itsestäsi luotettava kuva. Netissä liikkuu kaikenlaisia pelleilijöitä, ja jos olet oikeasti etsimässä seuraa, muista erottua feikeistä. Deiteillä muista itsevarmuus, hyvä ryhti ja herrasmiehen elkeet.

Treffipaikasta on kauhean vaikea antaa vinkkiä, koska se riippuu ihmisistä, ja siitä, mitä he haluavat tehdä. Jos illan suunnitelmissa on ilmainen seksi treffikumppanin kanssa, niin on okei kutsua hänet kotiisi. Jos on varaa, niin hotelli on toki ylellisempi vaihtoehto, ja voi tuntua mukavalta lemmenlomalta. Jos tiedossa ei ole näin suoraa toimintaa, tapaamispaikka voi olla baarissa viinilasin äärellä, tai ulkona kävelyllä. Kesällä piknik on suosikkiaktiviteettini treffeille. Mukaan voi pakata hyvät eväät, ja kerran jos toisenkin olen ilahduttanut naista syöttämällä hänelle mansikoita shamppanjan kanssa. Silloin saat naisen kirjaimellisesti syömään kädestäsi. Jos piknik paikka on vähän syrjässä katseilta, niin seksikin voi tulla kysymykseen, jos tunnelma kuumenee.